- Nem engedhetjük, hogy betegek tömege elárassza kórházunkat, ezért drótkerítéssel vettük körbe az épületet, és a kapun is csak az jöhet be, aki megfelelő papírral igazolja, hogy itt dolgozik. Még csak az kéne, hogy minden idevalósi vagy környékbeli, akinek nem megfelelő az egészsége, hozzánk jöjjön!

Nem tudom, egyesek mit képzelnek! Valaki kicsit rosszul érzi magát otthon, pl. rádőlt a ház, és máris hozzánk akar befeküdni! Lehet, hogy végleg itt akar majd maradni, ahelyett, hogy egy idő után továbbmenne! Ráadásul a sok bejövő beteg ellátása súlyos milliókba kerülne! Ugye nem akarja senki még jobban eladósítani szeretett kórházunkat?

Arról nem is szólva, hogy az esetleges fertőző beteg beszállingózók megfertőznék kórházunk dolgozóit! Ezt nem engedhetjük! Ez munkahely, nem pedig jóléti intézmény! Az állítólagos rászorulók, vagy ahogy egyesek nevezik: a „betegek” maradjanak kívül, menjenek haza, oda, ahonnan jöttek! Nálunk csak az egészséges, itteni dolgozóknak van hely! Aki beteg, az pedig kúrálja magát otthon, ne pedig itt!