A médiának hála százezrek követhették az eleganciájáról (is) ismert híresség mindennapjait, utánozták kézmozdulatait, vásároltak ugyanolyan (de valójában utánzat) ruhadarabokat, viseltek az övéhez hasonló (de persze olcsóbb) kiegészítőket.

Százak, ha nem ezrek várták egy-egy partyra érkezvén, hogy láthassák őt, a kedvencüket, amint a legújabb ruhájában feszít, hogy másnap rohanhassanak legalább színben és stílusban hasonló öltözetet venni maguknak.

A háza körül folyton biztonsági embereknek kellett távol tartani a rajongókat és a paparazzikat, hogy nehogy túlontúl közel megközelítsék az imádott sztárt és esetleg kárt tegyenek makulátlan öltözékében.

Az egyik reggel arra ébredt, hogy az erkélyajtó üvegén koppant valami. Nem érte váratlanul a dolog, megszokta, hogy időnként egy-egy ügyesebb rajongó a kedvencének szánt kis jelképes ajándékát (pl. levelet, fotót, virágot) – a biztonsági szolgálat hallgatólagos jóváhagyásával – feldobja az erkélyre. Most is ez történt: egy kézzel írt levél hevert kicsire – már szinte gombócba – összehajtva az erkély padlóján. A híresség kilépett az ajtón, széthajtogatta a levélkét, elmosolyodott a benne lévő (plátói) szerelmes sorokon, és mosolyogva intett a levegőbe, mintegy megköszönve a távolabb, a kerítésen túl strázsáló tíz-húsz „főrajongó” valamelyikének a levélben írt szerelmi vallomást.

Abban a pillanatban legalább négy-öt vaku villant egyszerre, és a híresség azonnal tudta, hogy baj van. Visszarohant a szobájába, és gyorsan behúzta az erkélyajtó függönyét. Nem az volt a gondja, hogy pizsamában van: ezt a rajongók is tudhatják, hogy éjjel – mint szinte minden ember – ő is pizsamát visel. Hanem ami a frizuráját illeti! Kétségbeesetten nézett bele a nagy falitükörbe, és megdöbbenve látta, hogy a napközben mindig kitűnőre formázott frizuráját ez alkalommal bizony alaposan elfeküdte. És a paparazzik így fotózták le! Azonnal fel akarta hívni a stábjának a vezetőjét, hogy az rögtön tiltassa le az imént készült fotókat, mielőtt még megjelennének a médiában, de végül meggondolta magát, és inkább a fodrászát hívta fel, és azonnal magához rendelte azzal, hogy ezentúl egy ideig az aktuálissal megegyező frizurát akar csináltatni magának.

Jól kalkulált: a fotók pár óra múlva megjelentek a médiában, a híresség a következő hetekben/hónapokban csak ráerősített a most született trendre, és onnantól kezdve legalább tíz évig még százekreknek az elfeküdt frizura jelentette a divatot…